TT

WILLY VAN DOORNE INTERNATIONAL
De holding groepeert bedrijven in verschillende bedrijfstaken. In de beginperiode van de groep had Dhr. W. van Doorne zich toegespitst op de automobielsector. Nadien hebben deze activiteiten zich uitgebreid naar de bosbouw en de wereld van de bouwspecialiteiten.

DAF, Mercedes, Iveco en Fiat zijn intussen de huismerken die de Groep Willy van Doorne International vertegenwoordigt op de Belgische en Luxemburgse markt.
Omwille van de marktevolutie, technologische vooruitgang, reglementeringen en hoge klantverwachtingen is schaalvergroting een onontkoombare economische noodzaak geworden. Topmerken verdienen topdealers, maar ook het omgekeerde is waar.

Tevens zijn we ook invoerder van bosbouwmachines van John Deere Forestry voor diezelfde markt. We bewerken rechtstreeks de lokale markt in verkoop en naverkoop van deze investeringsgoederen en werken ook samen met lokale agenten. In deze markt zijn vertrouwen en een  jarenlange klantenrelatie de sleutels van het succes.

Onze derde pijler situeert zich in de toelevering van bouwspecialiteiten en gereedschappen aan de bouwwereld. Zowel de groothandel, gespecialiseerd in import en distributie over gans België, als het retailbedrijf, dat een full-service aanbiedt aan de lokale aannemer, beantwoorden op hun specifieke manier aan de marktvragen.
In al onze segmenten staan klant en klantentevredenheid voorop.

IN DE STIJL VAN HET HUIS

Het logo van Willy van Doorne International symboliseert de gevleugelde hoed van Mercurius. Hij was in de Romeinse mythologie de beschermgod van de kooplieden en de reizigers, maar ook de bevorderaar van verkeer, handel en winst! Dit fraai gestileerde logo belichaamt, vanaf de stichting van de onderneming in 1982, de kwaliteiten waarvoor Willy van Doorne International en alle dochterondernemingen garant staan.

Vincent van Doorne                                                                                                                                                                                                                                                                           Willy van Doorne
                             CEO                                                                                                                                                                                                                                                                                Voorzitter van de Raad van Bestuur